viernes, 29 de abril de 2016

Platges de pineda de mar

Les platges

Pineda de Mar es un municipi completament obert al mar. Disposa d'una àmplia i llarga platja sorrenca de gran qualitat, amb una llargada aproximada de 2.820 m i una amplada mitja total aproximada de 40 m.
La cura que l'Ajuntament posa en el manteniment de la platja al llarg de tot l'any s'intensifica de manera important durant la temporada estiuenca.
Al llarg de tota la platja es troben repartides un total de 65 dutxes. La platja compta també amb diversos aparcabicicletes amb la finalitat bàsica de potenciar la utilització d'aquest medi de transport en el municipi i concretament en aquesta zona.
La qualitat de la sorra i de l'aigua, així com els serveis que s'ofereixen, han permès que la platja de Pineda de Mar hagi obtingut en els darrers anys el certificat de qualitat que representa la Bandera Blava.
Trobareu tres pannells informatius en diversos punts on s'exposa tota la informació relacionada amb la Bandera Blava, així com sobre l'estat de les platges. També, en dos punts del litoral, l'Agència Catalana de l'Aigua instal·la durant l'estiu uns monòlits on s'informa de la qualitat de la sorra i de l'aigua amb una periodicitat setmanal. També hi ha instal·lades diverses rampes d'accés per a persones amb discapacitats, que coincideixen amb els accessos a les dutxes.
Podeu tenir més informació de les platges de Pineda de Mar a l'enllaç que facilita la Diputació de Barcelona: http://diba.cat/equipamentsplatges/pineda.asp

No hay comentarios:

Publicar un comentario